Wist u dat wij

warme maaltijden serveren bij KDV ’t Stoeltje en KDV ZonneStoeltje?

Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de kinderen een groentetekort heeft. Met het bieden van een warme lunch willen wij dat de kinderen van jongs af aan verschillende smaken van groente en fruit  leren kennen en ze lekker gaan vinden. Ons doel is om de lunch voor en met de kinderen tot een waar feestje te maken. Zo wordt er gezamenlijk een gezonde basis gelegd die belangrijk is bij het opgroeien van de kinderen. Zien eten, doet eten!

Warme maaltijden van Apetito.

Een gezond eetpatroon is voor kinderen heel belangrijk. In de kinderjaren wordt namelijk de basis gelegd voor voedingsgewoonten op latere leeftijd. Apetito biedt met JuniorVita een beproefd voedingsconcept zodat u als kinderopvangorganisatie heel eenvoudig een verantwoorde warme maaltijd op tafel kan zetten.

Het JuniorVita assortiment bestaat uit ruim 240 maaltijdcomponenten. Hierdoor is het goed mogelijk om voldoende variatie aan te brengen in uw menuplan. De gerechten uit het JuniorVita assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Dit betekent dat ze een milde smaak hebben en dat het gebruik van kruiden en specerijen minimaal is. Behoudens een enkele uitzondering worden er bovendien geen kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers en zoetstoffen ingezet. Hierdoor komt de natuurlijke smaak het beste tot zijn recht. De producten en portiegroottes zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen en ook voor kinderen met een dieet, allergie of speciale voedingsgewoonte heeft Apetito een oplossing.

Voor deze locaties kiezen wij voor een vegetarische maaltijd. Door de verschillende nationaliteiten die deze locatie heeft, is een vegetarische maaltijd het meest logische. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele aanwezige allergieën zodat uw kindje toch lekker kan mee eten!

Meer weten over Apetito

Lees verder